Reglament

1.- Marxa BTT oberta a tothom que accepti i respecti el següent reglament:

2.- Cal ser major de 5 anys per participar a la prova (s’aconsella ser major de 14 anys pels recorreguts mig is llarg). Els menors només podran participar presentant un full d’autorització paterna degudament signat.

3.- Tres recorreguts: un de popular de 17 Km, un de mig de 29 km per camins degudament senyalitzats i amb els corresponents avituallaments, i un de llarg de 60 km no marcat, que s’ha de seguir amb GPS.

4.- L’us de casc homologat és obligatori. Cada participant haurà de portar el dorsal que la organització li proporcioni, en un lloc visible de la part frontal de la bicicleta.

5.- Sortida: Plaça Major de Santa Coloma de Queralt. L’hora de sortida serà en funció del circuit, com es mosta aquí:

      • Circuit Llarg: sortida a les 8:00
      • circuit Mig: sortida a les 9:00
      • Circuit popular:  sortida a les 9:30

6.- Els circuits estan controlats en aquells punts necessaris. La organització podrà desqualificar a tot aquell corredor que no hagi completat la totalitat del recorregut o que no mostri una actitud adequada.

7.- Hi ha servei d’ambulància.

8.- Només es podrà optar a premi en el recorregut al qual s’ha inscrit cada participant.

9.- El dorsal es lliurarà presentant el resguard de la inscripció el mateix dia de la cursa. El lliurement es farà a partir de les 07:00 a la mateixa Plaça Major.

10.-En cas de retirar-se de la cursa o per qualsevol problema durant la mateixa, cal trucar al telèfon adjunt al dorsal o parlar amb qualsevol persona de l’organització.

11.- L’organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que la participació de la cursa pugui ocasionar als inscrits.

12.- Llençar deixalles dins el recorregut és considerat actitud inadequada i com a tal motiu de desqualificació. Les deixalles es podran deixar als contenidors habilitats als avituallaments. Si algú de la organització veu com un corredor llença al terra alguna deixalla, podrà desqualificar al corredor.

13.- És obligatori l’us de GPS per a la realització del recorregut LLARG. No hi haurà lloguer de dipositius GPS el dia de la Prova.

14.- A tots els inscrits al recorregut LLARG se’ls farà arribar per e-mail un link per a la descarrega del track del circuit

15.-Tot i disposar d’avituallaments, els participants han de ser autosuficients.

16.- Hi ha categoria e-bike, però no entrarà a la classificació de trofeus. En el moment de fer la inscripció, cal indicar si participeu amb una e-bike. Les e-bikes han de cedir la preferència a la resta de bikers.

17.- Talls de Pas: Pendents de definir.