Circuits

La Pedals de Tros es caracteritza per ser una prova BTT amb corriols tècnics i divertits, tant de pujada com de baixada. És com gaudim de la bicicleta de muntanya i estem encantats de compartir-ho.

Com en la última edició, el 2022 el traçat llarg és competitiu i puntuable per la Copa Catalana BTT Marató, i es mantenen els circuits curt i popular com a marxes BTT (no competitives).

Aquí podeu veure les altimetries dels traçats amb el punt quilomètric dels avituallaments.

Nota: La organització es reserva el dret a fer petites modificacions dels traçats si ho considera necessari o si així se li requereix des de les autoritats pertinents.

Es recorda que els itineraris transcorren per espais protegits i zones amb vegetació i fauna vulnerable a determinades pertorbacions i que serà necessari que la cursa es desenvolupi amb total respecte amb l’entorn natural i es segueixin unes pautes de circulació, com ara que les bicicletes es mantinguin sempre en la secció dels vials autoritzats, evitant afectar els marges i també el pas per fora dels vials i crear-ne de nous. A mode de referència es recomana consultar el Codi de bones pràctiques en curses i marxes de muntanya, que tot i estar centrat en curses a peu, inclou recomanacions totalment aplicables.

http://www.gencat.cat/mediamb/publicacions/monografies/codi_bones_practiqu es.pdf

 

ATENCIÓ! Aquests traçats, camins i senders pròxims, passen per zones de caça i creuen vedats “COTOS”. Per evitar riscos, tenim acords amb caçadors específicament pel dia de la cursa (16 d’octubre de 2022). Es prega, a tots els socis del Club BTT Queralt i aficionats a la BTT, que durant els mesos d’octubre a febrer, que hi ha temporada de cacera els dijous, dissabtes, diumenges i festius, no circular per les zones de Rauric i Bellprat. Així evitarem possibles accidents i tant els aficionats a la BTT com els aficionats a la caça podran gaudir de la seva afició amb tranquil·litat i seguretat.

Circuit Llarg (Sortida a les 8:00):

 

Circuit Curt (Sortida a les 9:00):

 

Circuit Popular (Sortida a les 9:30):

Accedeix aquí als tracks GPX de totes les edicions anteriors de la Pedals De Tros