Reglament

1.- Prova BTT oberta a tothom que accepti i respecti el següent reglament:

2.- Cal ser major de 5 anys per participar a la prova (s’aconsella ser major de 14 anys pels recorreguts curt i llarg). Els menors només podran participar presentant un full d’autorització paterna degudament signat. Pots descarregar el model aquí.

3.- Tres recorreguts per camins degudament senyalitzats i amb els corresponents avituallaments:

  • Circuit llarg:  55 km. Competitiu i puntuable per la Copa Catalana BTT Marató.
  • Circuit curt: 35 km. No competitiu (Marxa BTT)
  • Circuit popular: 15,3 Km. No competitiu (Marxa BTT)

4.- L’ús de casc homologat és obligatori.

5.- Cada participant haurà de portar el dorsal que la organització li proporcioni, en un lloc visible de la part frontal de la bicicleta.

6.- Sortida: Al costat del poliesportiu de Santa Coloma de Queralt. L’hora de sortida serà en funció del circuit, com es mosta aquí:

   • Circuit Llarg: sortida a les 8:00
   • circuit Curt: sortida a les 9:00
   • Circuit popular:  sortida a les 9:30

7.- Els circuits estan controlats en aquells punts necessaris. La organització podrà desqualificar a tot aquell corredor que no hagi completat la totalitat del recorregut o que no mostri una actitud adequada.

8.- Hi ha servei d’ambulància.

9.- Només es podrà optar a premi en el recorregut al qual s’hagi inscrit cada participant.

10.- El dorsal es lliurarà presentant el resguard de la inscripció el mateix dia de la cursa. El lliurament es farà a partir de les 07:00 a la zona de sortida (poliesportiu).

11.-En cas de retirar-se de la cursa o per qualsevol problema durant la mateixa, cal trucar al telèfon adjunt al dorsal o parlar amb qualsevol persona de l’organització.

12.- L’organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que la participació de la cursa pugui ocasionar als inscrits.

13.- Llençar deixalles dins el recorregut és considerat actitud inadequada i, com a tal, motiu de desqualificació. Les deixalles es podran deixar als contenidors habilitats als avituallaments. Si algú de la organització veu com un corredor llença al terra alguna deixalla, podrà desqualificar al corredor.

14.-Tot i disposar d’avituallaments, els participants han de ser autosuficients.

15.- Hi ha categoria e-bike, però no entrarà a la classificació de trofeus. En el moment de fer la inscripció, cal indicar si participeu amb una e-bike. Les e-bikes han de cedir la preferència a la resta de ciclistes.

16.- Talls de Pas: Hi haurà talls de pas (a definir per la organització) on tot participant que no hagi arribat al punt indicat en el temps establert, se’l desviarà cap a la zona d’arribada i es considerarà que ha abandonat la prova.

17.- És obligatori seguir el protocol COVID-19 vigent el dia de la prova, seguint les indicacions de la organització. Tan en la zona de sortida i arribada, com en els avituallaments, com durant el transcurs de la prova.